Stijlvolle herenkapsels


Ook heren zijn bij Hairstation meer dan welkom! Wij volgen de laatste trends op vlak van herenkapsels op de voet zodat wij u steeds een hip en trendy kapsel kunnen bieden.

 

Barber - Kapsalon - Heren - Hairstation - Rumst - Reet - Terhagen - BoomBaard bijknippen

Ook uw baard laten knippen en scheren op de klassieke manier van de barbershop is voor kapsalon Hairstation te Rumst geen probleem.

 

Nieuwe look

Ook mannen hechten meer en meer belang aan het uiterlijk. Daarom is ook het creëren van een nieuwe look een belangrijk punt. Wilt u dus iets totaal nieuws van kapsel maar bent u er niet uit wat u juist wenst? Kies dan voor de schitterende herenkapsels van kapsalon Hairstation te Rumst. Aan de hand van een uitgebreide stijlanalyse bekijken wij welke herenkapsels perfect bij u zouden passen en laten wij u in ons salon alle tijd om rustig te beslissen welk kapsel het wordt.

 

advies  &  afspraak maken

Hebt u uw keuze gemaakt, dan zorgen wij voor een schitterend resultaat! Zowel kleuringen, klassieke en moderne kapsels voor heren, skinfade, baarden en scheren worden door ons team steeds met de meeste zorg uitgevoerd. Maak alvast je online afspraak!

 

 

 

Kapsalon Hairstation te Rumst gespecialiseerd in hairextensions plaatsen, haar verlengen, keratine behandeling, permanent onkrullen, haar kleuren, haar opsteken, bruidskapsels, feestkapsels,... en is makkelijk te bereiken vanuit de regio Antwerpen, Mechelen, Lier, Duffel, Lint, Rumst, Reet, Terhagen, Puurs, Aartselaar, Kontich, Mortsel, Boom, Willebroek, Hemiksem en Schelle.

Back to Top