Zeer effectieve keratine behandeling

Keratine is een bestanddeel dat van nature in ons lichaam voorkomt en dit onder andere in de huid en het haar. Dit zorgt ervoor dat de keratine behandeling die wij uitvoeren bij Hairstation in Rumst geen schadelijke en chemische behandeling is.

 

De resultaten

Een keratine behandeling in kapsalon Hairstation te Rumst zorgt voor verbluffende resultaten. Uw haar ziet er mooi, gezond, stijl en soepel uit. De keratine blijft zo’n 3 à 5 maanden aanwezig in uw haar, dus kunnen we zeker spreken van een langdurig effect.

 

Temperen van té sterke krullen

De keratine behandeling kan gebruikt worden om het haar mooi glad te maken, maar eveneens om overdreven sterke krullen mee te temperen.

 

HOE EEN AFSPRAAK MAKEN

  • Je maakt telefonisch een afspraak. (03/449.49.97)
  • Je stuurt een mail om deze afspraak te bevestigen naar hairstation@telenet.be
  • Je stort een voorschot van € 100 op rekening BE07 0015 7392 8666 met vermelding van uw naam en datum afspraak.
  • Van zodra we het voorschot ontvangen hebben krijgt u een mail dat uw afspraak kan doorgaan.
  • Annuleert u niet tijdig uw afspraak (48h op voorhand) bent u alsnog uw voorschot kwijt.

 

 

 

Wenst u meer info of prijzen? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel ons meteen voor een afspraak! Wij werken met de producten van Agave die ons een gegarandeerd, schitterend resultaat bezorgen en uw haar tegelijk ook gezond en sterk houden.

  

 

 

 

Kapsalon Hairstation te Rumst gespecialiseerd in hairextensions plaatsen, haar verlengen, keratine behandeling, permanent onkrullen, haar kleuren, haar opsteken, bruidskapsels, feestkapsels,... en is makkelijk te bereiken vanuit de regio Antwerpen, Mechelen, Lier, Duffel, Lint, Rumst, Reet, Terhagen, Puurs, Aartselaar, Kontich, Mortsel, Boom, Willebroek, Hemiksem en Schelle.

Back to Top